Tato nabídka již neplatí
Půjčím peníze pouze registrované společnosti v ČR s historií alespoň 3 roky. Rád bych peníze investoval formou půjčky. Zhodnocení by mělo být nad 3% měsíčně.
Půjčím peníze
Pravidla fóra
Půjčím peníze - Nabídky nebankovní půjčky bez registru i jiné nabídky a inzerce půjček od jednotlivců fyzických osob. Nezapomeňte na sebe uvést kontakt.
Půjčím peníze - Nabídky nebankovní půjčky bez registru i jiné nabídky a inzerce půjček od jednotlivců fyzických osob. Nezapomeňte na sebe uvést kontakt.
Re: Půjčím peníze
To těch peněz máte tolik, že si dáte jen tak inzerát na to, že půjčíte? Nebo si myslíte, že se tak dá vydělat?
Profi Credit, nebo je lepší Vitacredit?
- kubacz1271
Já mám dobré zkušenosti s Providentem.
Ono u Providentu je fajn to, že půjčí každému, ale zase na druhou stranu, řekněme si upřímně, jejich úroky jsou mazec.
Je lepší Ferratum půjčka, nebo Via sms půjčka?
Provident jsem zkoušel a docela tam člověk přeplatí
Já objevil stránku www.pujckado24h.cz a jsem docela spokojený. Přeplatím méně než u Providentu a jednání je slušné.
- pujcky-nabidka
Nabídka nebankovních půjček
Rychlá půjčka na vyplacení exekucí nebo jen získání rychlé finanční hotovosti. U nebankovní půjčky se nenahlíží do registru dlužníků. Žádné poplatky předem, žádné volání na drahé linky! Pokud nemáte na splátku, nabízíme možnost odkladu splátek až o 90 dní! Nízké úrokové sazby! Vyplácíme exekuce a dražby na nemovitostech, právní servis samozřejmostí Celá ČR.http://www.pujckynemovitosti.cz
- karel.preucil
nechápu místní diskusi. Pán nabízí, že by půjčil své vlastní peníze. A vy zde následně řešíte, kde si půjčit. Vždyť to není tématem. Přečtěte si to ještě jednou, ať to pochopíte.
Doporučuji vám se podívat na inzeráty na inzerci půjček zdarma, kde si můžete najít tu pravou. Případně si o rychlou půjčku ihned zažádejte.
- PujckyPenez
- Site Admin
ano, toto téma je uzavřené, inzerci a další nabídky/poptávky půjček prosím vkládejte do nových témat na tomto fóru. Děkuji