Jak se v tom vyznat?

Slouží k obecným otázkám a diskuzi, ne k poptávkám a nabídkám půjček.
Pravidla fóra
Slouží k obecným otázkám a diskuzi, ne k poptávkám a nabídkám půjček.. ty patří sem.
Odpovědět
gargamel

Jak se v tom vyznat?

Příspěvek od gargamel »

Jak se má člověk ve všech těch nebankovních společnostech vyznat? Některé jsou seriozní, ale jiné ne. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Znáte společnost Ferratum? Je Ferratum půjčka výhodná?
kubacz1271

Re: Jak se v tom vyznat?

Příspěvek od kubacz1271 »

Vyznat se v tom moc nedá. 100 lidí a 100 jiných zkušeností. Ale pokud tě zajímá moje zkušenost, tak mám dobrou s Home Credit.
Sháníte půjčky ihned? Zkuste půjčky online.
kokoska

Příspěvek od kokoska »

Taky jsem uvažovala, protože jsem se dostala do takové blbé situace, že si vezmu půjčku od Home Credit. Koukala jsem na http://home-credit.eu a vypadá to dobře, takže říkáš, že máš dobré zkušenosti? Co to znamená dobré zkušenosti?
jarka3366

Příspěvek od jarka3366 »

já jsem si brala menší částku od home credit, kterou jsem splatila za 2 roky, úrok byl trošku vyšší než v bance, ale s tím je třeba počítat. jejich nabídka se mi zdála nejvýhodnější. peníze mi dali do pár dní. pokud chcete bližší info, podívejte zde: půjčky přes web
jirkadvorak74
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkadvorak74 »

Také potřebuji 20 000 Kč. Asi tedy vyzkouším Home Credit.
Odborník na finance. Správce webů s tématikou povinného ručení: povinné ručení a povinné ručení porovnání.
karel.preucil

Příspěvek od karel.preucil »

V první řadě bych se podíval po bankovních nabídkách. A až následně bych využil nebankovních. Ušetříte na úrocích a je to bez podvodu.
Doporučuji vám se podívat na inzeráty na inzerci půjček zdarma, kde si můžete najít tu pravou. Případně si o rychlou půjčku ihned zažádejte.
Michal Koláček

Příspěvek od Michal Koláček »

Dobrý den přátelé,

téma půjčky, dnes dost často skloňované, bývá téměř denně tématem mnoha lidí. Jen obyvatelé ČR si prostřednictvím bankovních i nebankovních půjček za jeden rok půjčí formou spotřebitelského úvěru cca 245 miliard Kč. V případě nebankovních institucí se můžete setkat s celkem 50.000 firmami, které Vám "rádi" půjčí i "rádoby" bez záruky či zástavy. Pokud si dobře prostudujete smluvní podmínky, zjistíte, že smlouva obsahuje např. rozhodčí doložku nebo podepisujete směnku atd. V některých případech dokonce podepíšete i návrh na vklad vlastnického práva k Vaší nemovitosti a smlouvu o převodu vlastnického práva, kterou společnost, pokud nesplácíte včas ráda uplatní a někdy kvůli půjčeným 100.000,- lidé přichází i o střechu nad hlavou. Je velmi snadné si dnes půjčit peníze, je velmi těžké se s penězi naučit rozumně hospodařit, vytvořit si krátkodobou i dlouhodobou rezervu. Pokud Vás trápí velké úroky na Vašich půjčkách, zkuste se na mne obrátit prostřednictvím telefonu nebo emailu a věřím, že většině z Vás při splácení Vašich závazků ušetřím velkou sumu Vámi vydělaných peněz, možná Vám dokážu pomoci nebo poradit i v dalších finančních záležitostech.

Ing. Michal Koláček
email: mi.kolacek@seznam.cz
telefon: 773314474
Darina89

Příspěvek od Darina89 »

Dobrý den,
dneska už jsou i nebankovní půjčky solidní. Stačí najít dobrou společnost. Já se např. ocitla v dost kritické situaci, kdy jsem potřebovala asi 2.5 tisíce co nejdříve. Kamarádka mi doporučila stránku https://www.emmascredit.cz a tak jsem do toho šla. Oceňovala jsem hlavně naprostou transparentnost, což v tomto případě znamenalo, že jsem ještě před "objednáním" úvěru přesně věděla, kolik ve finálním výsledku zaplatím. Teď už mám samozřejmě splaceno a jsem z toho venku, byly to nervy, ale v Emmas Credit mi opravdu hodně pomohli..
Orek14

Příspěvek od Orek14 »

Ahoj,

pokud jde o mě - půjčky nejsou něco, na co bych byl expert, ale také jsem se už ocitl v situaci, která se nedala řešit jinak. Při studování možností jsem zjistil, že je možno získat půjčku i zástavou automobilu - což jsem udělal, protože moje auto byl v té době můj nejhodnotnější majetek. Velice pozitivní recenze jsem našel na společnost https://www.cash4car.cz , kde se na tuto službu specializují - mohu jen doporučit, jednání bylo naprosto špičkové a o vše se postarají skoro za Vás - nacení vozidlo, navrhnou možnosti. Auto můžete i nadále používat, což je opravdu velká výhoda. Pokud se někdo nachází v podobné situaci, u této společnosti není čeho se bát. :)
Odpovědět