Rychlá půjčka pro studentku

Poptávám peníze a nebo půjčku - poptávky na fórum půjčky a inzerce
Pravidla fóra
Poptávám peníze a nebo půjčku - poptávky na fórum půjčky a inzerce. Nezapomeňte uvést na sebe kontakt.
Odpovědět
Alenka1

Rychlá půjčka pro studentku

Příspěvek od Alenka1 »

zdravím vás tady, potřebovala bych sehnat rychle nějaké peníze myslíte že by jste mohli doporučit co kde a jak sehnat? ;) budu vděčná, děkuji :)
Maruška

Re: Rychlá půjčka pro studentku

Příspěvek od Maruška »

tak nějaké informace o tobě ;) studentka, seniorka, vydělávající, na mateřské dovelené, bez pracé nebo tak? pak ti ráda zkusím poradit ;)
Alenka1

Příspěvek od Alenka1 »

jo jsem studentka a mám nepravidelný příjem ;) ale tohle bych zvládla splatit jen potřebuji něco zaplatit a naráz tu částku neseženu, jedná se tak o osm tisíc ;)
PujckyPenez
Site Admin

Příspěvek od PujckyPenez »

Zde jsou minimálně tři firmy, které nabízely studentské půjčky, tak rizikovou studentskou půjčku vyžadujete, podívejte na http://blog.pujcky-penez.info/pujcky-ty ... ke-pujcky/
Kontakt email
Prosím pokuste se přispívat tématicky a užitečně aby Google stránky nepenalizoval jako neužitečné smetiště plné linků
Luda3

Příspěvek od Luda3 »

Ahoj, já bych mohla doporučit sms půjčku. Nejdřív jsem myslela, že jak to není tolik formální, tak to bude nějaký podvod, ale na základě recenzí jsem ji vyzkoušela a musím říct, že jde o jednu z nejlepších nebankovních půjček, pokud potřebuješ menší částku.
Odpovědět