Půjčka na kreditní kartu?

Slouží k obecným otázkám a diskuzi, ne k poptávkám a nabídkám půjček.
Pravidla fóra
Slouží k obecným otázkám a diskuzi, ne k poptávkám a nabídkám půjček.. ty patří sem.
Odpovědět
neutral

Půjčka na kreditní kartu?

Příspěvek od neutral »

Zdravím, nedávno jsem na netu hledala nějaké info o půjčkách, protože jednu potřebuju a našla jsem stránku http://www.fajnpujcka.cz/a-kreditni-karta kde se vlastně nabízí půjčky, ale na kreditní kartu. Co si o tom myslíte? Je to lepší, než dostat peníze na ruku? A co pak s tou kartou, když je půjčka splacená?
daniellz

Re: Půjčka na kreditní kartu?

Příspěvek od daniellz »

Tak třeba kreditní karta Citibank také nabízí tuto formu půjčky, čerpáš peníze a pokud splatíš, kartu si můžeš ponechat a peníze jsou stále k dispozici.
PujckyPenez
Site Admin

Příspěvek od PujckyPenez »

Bylo zjištěno, že z kreditních karet se peníze utrácejí jednodušeji a rychleji než hotovost. Nevěděl jsem ale že je možná půjčka na kreditku.
karel.preucil

Příspěvek od karel.preucil »

Kreditní karty si berte pouze v případě, že jste schopní všechno splatit včas a nepřekřekročit splatnost. Poté by vám totiž začaly naskakovat velké úroky. Kreditka je dobrý sluha, ale špatný pán.
Doporučuji vám se podívat na inzeráty na inzerci půjček zdarma, kde si můžete najít tu pravou. Případně si o rychlou půjčku ihned zažádejte.
Odpovědět